Tevsjö Destilleri och RÅÅ Bryggeri söker säljare till Stockholm och Göteborg

För dig som är universitetsstuderande och vill ha ett flexibelt jobb vid sidan av studierna erbjuder vi en säljartjänst där både öl och sprit ingår i produktportföljen. Det kan även vara rätt jobb för dig som har lämnat studierna bakom dig och vill skaffa dig en extrainkomst.

Du får ett eget distrikt där du ansvarar för försäljning och leveranser och för att service och relationer till kunderna är i absolut toppklass. Kunderna består av bättre restauranger, smarta företag och medvetna handlare i dagligvaruhandeln och försäljningen innebär i huvudsak nyförsäljning.

Du säljer på provision och om du kan räkna kommer du snart förstå att här finns pengar att tjäna! För dig som är intresserad finns det räkneexempel att ta del av som visar vad vår modell innebär.

I uppstarten får du en produktions- och produktutbildning på bryggeriet i Råå och på destilleriet i Tevsjö men framförallt få du lära känna den kultur och de gemensamma värderingar vår verksamhet bygger på. Vi är hantverkare av den sorten som inte tar genvägar och som gör produkter vi är riktigt stolta över. Våra kunder tänker och agerar på samma sätt och våra samarbeten tenderar att bli långvariga. Det är i en sådan miljö du ska fungera och verka i.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan snarast till ji@raabryggeri.com. Mer information om våra företag hittar du på www.raabryggeri.se samt www.tevsjodestilleri.se. Eventuella frågor besvaras av Jonas Ivarsson0733-667572.

Maila din ansökan